”Med stort engagemang och kunskap vill jag hjälpa Dig som kund att få ett så bra arrangemang som möjligt! Jag vill att Du skall känna Dig trygg och nöjd med vårt samarbete samt gärna vilja komma tillbaka!”

- Susanne Anderberg, VD, My Destination

My Destination grundades 2006 av Susanne Anderberg, som har arbetat med Destination Management sedan 1992. Susanne har varit verksamhetsansvarig för Sverige-avdelningen på exakt Affärsresebyrå AB (numera VIA Travel) samt sälj- och marknadsansvarig för DMC-verksamheten inom Hansen Conference & Event AB.

Vår målsättning är att skapa oförglömliga upplevelser med Sverige som utgångspunkt. MyDestination erbjuder en helhetslösning med alla nödvändiga tjänster och kunnande om aktiviteter och resmål. Vi har mer än tjugo års erfarenhet av att serva stora företag och mindre grupper.

Kontakta oss för ett förslag och kostnadsuppskattning inför nästa arrangemang.

Medlem i Meeting Professionals International

Vad våra kunder tycker om oss

“I would like to thank you for the perfect preparation and execution of our trip to Stockholm.  All the participants were absolutely delighted, some even claim it was the best trip ever …”

Wilhelm Stoffel, Ehrengarde der Stadt Köln, Germany

Stort tack till dig som hjälpte oss hitta detta ställe! Hela bokningen och hanteringen har verkligen hjälpt och underlättat för oss att få till en bra konferens.

Britta Sjölund, Semantix, Sweden

Tusen takk for den flotte hjelpen du har gitt oss med denne gruppa.  Så snart vi har en ny musikkgruppe hører du fra oss, så tar vi alt gjennom deg og ditt firma.

Terje Tjelle, Escape Travel, Norway

Låt oss hjälpa till med nästa arrangemang!